logo stedelijk orkest
Advertisement
 

Fotoalbum van het Stedelijk Orkest Kampen
 • Gezellige opening van het nieuwe muzikale seizoen 11-09-2010
  62 Afbeeldingen
  Met de Kampereilanders, klompendans Stadskoor etc
   
 •  
 • Afscheid Beschermvrouwe
  1 Afbeeldingen

  Beschermvrouwe Oosterhof neemt afscheid van orkest

  KAMPEN - De eerste repetitie van Het Stedelijk Orkest dinsdagavond was tevens de laatste voor ‘Beschermvrouwe’ en fagotspeelster Anneke Oosterhof.[ De Heer en Mevrouw Oosterhof [voormalig burgemeester]  verhuizen volgende maand naar Hellendoorn] en nam afscheid van de Harmonie.


  Oosterhof werd in 2002 verbonden aan het orkest als zogenaamde ‘Beschermvrouwe’. Dit betekent volgens de vereniging dat ze ‘niet alleen oog had voor de vereniging, maar ook meeleefde met het wel en wee van haar leden’. Na verloop van tijd werd ze ook muzikant. “Ze was een volwaardig lid en deed mee aan allerlei acties binnen de vereniging.”

  Om oosterhof te bedanken voor haar inzet voor het orkest heeft de vereniging haar dinsdagavond geeerd met een oorkonde en een bos bloemen. Citeer
   
 • April-Mei- 2010
  16 Afbeeldingen

  Koninginnedag 2010

  1 mei Stadskoor Vijverhof

  4 mei Dodenherdenking

  5 mei Straatparade

   
 • Onderscheiding Tinus Bos
  16 Afbeeldingen

  Lintje voor M.J.G. Bos

  KAMPEN - De lintjesregen is weer neergedaald over Kampen. Traditiegetrouw worden de dag voor Koninginnedag burgers in het zonnetje gezet, die zich ingezet hebben voor de samenleving. Tijdens de lintjesregen worden burgers beloond voor hun bijzondere verdiensten aan de samenleving. Burgemeester Bort Koelewijn heeft vanochtend aan acht Kampenaren de Koninklijke onderscheiding
  M.J.G. Bos (73 jaar) uit Kampen is Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  Meer dan zestig jaar lid van Het Stedelijk Orkest.
  Van 1958 tot 1992 was Bos lid van de Boerenkapel De Kampereilanders. Het geld dat met dit dweilorkest werd binnengehaald, kwam volledig ten goede aan de verenigingskas. Daarnaast was hij van 1978 tot 2004 vrijwilliger bij de tweemaandelijkse bingoavond van het Stedelijk Orkest.
  Van 1977 tot 2004 was Bos lid van het college van collectanten van de RK Parochie O.L. Vrouwe ten Hemelopneming te Kampen en van 1995 tot 2005 was hij penningmeester van de Katholieke Ouderenbond.
  Tegenwoordig vervult de heer Bos nog diverse functies. Zo maakt hij sinds 1995 onderdeel uit van de oppasdienst van de Buitenkerk in Kampen en is hij sinds 2005 tweede penningmeester van de Katholieke Ouderenbond. Ook helpt hij mee in de sociëteit van de ouderenbond door te zorgen dat de voorbereidingen voor de wekelijkse biljartavonden worden getroffen.

   
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Resultaten 26 - 30 van 53
 

 
Advertisement