Onze diensten & service

CV-ketels, duurzame oplossingen, zonnepanelen, onderhoud en meer.

Service en onderhoud


Veiligheid bij een cv-ketel is ontzettend belangrijk. Er gebeuren jaarlijks nog steeds onnodige ongevallen met koolmonoxide. Goed en periodiek onderhoud is nodig om dit te voorkomen.

Besparing


Zonnepanelen plaatsen biedt vele voordelen. Na de aanschaf van een zonnepaneel kunt u op een duurzame en milieuvriendelijke manier energie opwekken en voor uzelf verbruiken.

Duurzame oplossingen


Energie besparen? Denk aan zonne-energie, waterbesparende middelen, energie terugwinning of energie-zuinige verlichting. Vraag vrijblijvend om meer informatie.

Comfortabel langer thuis wonen

Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun huis dusdanig te renoveren, dat ze in staat zijn er zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. 

Verder kunt u bij Kagas terecht voor :

  • Loodgieterswerk
  • Radiatoren
  • Waterontharders
  • Aangepast sanitair
  • Duurzame oplossingen (zonnepanelen, warmtepompen, e.d.)
  • En veel meer…

Topkwaliteit en topservice

Kagas B.V. staat garant voor topkwaliteit en topservice, waarbij de wens van de klant altijd centraal staat. Dankzij uitgebreide kennis en een flinke dosis ervaring, heeft u aan Kagas een zeer betrouwbare installateur. Alle monteurs zijn goed opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold. Ook zijn alle monteurs van alle veiligheidsvoorschriften op de hoogte en in het bezit van een VCA- certificaat.
Kagas B.V. is aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor de
installatiebranche en de technische groothandel, de Uneto-VNI. Dit betekent voor u als klant, dat u verzekerd bent van vakmanschap en kwaliteit.

Kagas: uw veelzijdige installateur in de regio Kampen

Kagas B.V. is als veelzijdige installateursbedrijf al ruim 35 jaar een begrip in Kampen en omstreken en verzorgt tegenwoordig voor ruim 5000 huishoudens het onderhoud van de cv-ketel en dergelijke. Met de 24-uurs service van Kagas bent u ervan verzekerd dat u nooit lang zonder verwarming zit of onverwachts onder een koude douche staat.
Verder biedt Kagas een breed scala aan producten en diensten. U kunt bij Kagas een cv ketel kopen, huren of leasen, maar ook voor de installatie van uw nieuwe cv ketel kunt u bij ons terecht.

Contact 038-3311565

Kagas b.v.
Industrieweg 4
8263 AC Kampen
(tel) 038-3311565
(fax)038-3327637
info@kagas.nl
Kvk:55735223
BTW: nl851839770b01

Stel uw vraag

Versturen